vika

WEZEP - Na meer dan 85 jaar de werkzaamheden in Hattemerbroek te hebben uitgevoerd is Vika Bedrijfswagens B.V. verhuisd naar Wezep. Op een uitstekende bereikbare locatie, langs de A28.  De officiële opening vindt plaats op vrijdag 9 september en wordt verricht door Hennie Vinke, de moeder van broers Ive en Jan Vinke, eigenaars van Vika Bedrijfswagens B.V. Het bedrijf is sinds 1928 een echt familiebedrijf. Vika Bedrijfswagens B.V. is een IVECO-dealer en het adres voor verkoop en reparatie van alle merken bedrijfswagens. Het bedrijf heeft een verhuurvloot met bedrijfswagens, zijn servicedealer van Top Truck en sinds kort ook van Spitzer- opleggers.

Onlangs is men dealer geworden van City Transporter. Dit is een lichte, duurzame en zuinige bedrijfswagen. De aandrijving van de City Transporter is verkrijgbaar in drie verschillende krachtbronnen: elektrisch, groen gas en benzine. Hij is leverbaar in diverse uitvoeringen. Zoalseen pick-up, koel-, bak- of veegvuilwagen. "Bij Vika Bedrijfswagens B.V. staat de klant steevast centraal. Wij zijn 24- uur bereikbaar voor onze klanten. We hebben een haal- en brengservice, bieden vervangend vervoer aan”.

Op zaterdag 10 september is iedereen van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om een kijkje te komen nemen in het nieuwe pand. Maak een testrit in de nieuwste IVECO Stralis of in de nieuwe IVECO Daily met unieke 8 traps automaat. Ook is het mogelijk een proefrit te maken met een elektrische auto. Voor de kinderen is er een springkussen, een ballenbak of ga op de foto met een brandweervoertuig of bergingsvoertuig. Uiteraard staan er een lekker hapje en drankje voor u klaar. Van harte Welkom!

Vika Bedrijfswagens B.V. bevindt zich tegenover de brandweerkazerne in Wezep. Vika Bedrijfswagens B.V., Lorentzstraat 1, Wezep. Telefoon: 038-3761234 | E-mail: info@vika-bedrijfswagens.nl | Website: www.vika-bedrijfswagens.nl | Facebook: VikaBedrijfswagens.

(adv)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment