HATTEM/WEZEP - Op 26 en 27 september 2014 wordt de 23e IJsselvliedtshow gehouden. Deze open show wordt gehouden in het Hippisch Centrum in Hattem. Afgelopen jaar waren er meer dan 600 dieren. Dit jaar hoopt de organisatie ook dat aantal te halen. 

Er is weer een keurkorps aan keurmeesters gecontracteerd. Voor de konijnen zijn dat : dhr. G.E.A. Grooten, dhr. J.A. Lanting., dhr. P. van Foeken, dhr. P.J.T. Oude Groothuis en dhr. J.G. Derksen. Voor de cavia´s : dhr. G.E.A. Grooten. Voor de hoenders en dwerghoenders : dhr. A.F.J. Rijs, dhr. H. Ketelaar en dhr. F. v.d. Wal. Voor de watervogels, siervogels en oorspr. duiven : dhr. A. Deetman. Voor de sierduiven : dhr. W.N. Nieuwenhuis.

Het vraagprogramma verschijnt na de zomervakantie. Dit programma wordt verzonden naar de inzenders van de afgelopen jaren en zal ook op onze website te vinden zijn. Bovendien zal er een mail met vermelding onze nieuwe site en het vraagprogramma aan de verenigingssecretarissen van de omliggende verenigingen worden gestuurd.

Kijk voor het Vraagprogramma en het inschrijfformulier hiernaast onder de kop Formulieren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment