bon

WEZEP - De teller stond inmiddels op 190 euro en in de afgelopen weken is er door luisteraars massaal gebeld naar de studio om aan presentator Willem van den Beld hun oplossing door te geven van het spelletje 'raad het geluid'. Uiteindelijk kreeg Rijkje Boerman een ingeving die de juiste bleek te zijn.

Willem van den Beld presenteert in de ochtenduren op LOCO FM het programma Mannetje van de radio met als populair onderdeel 'raad het geluid'. Te winnen zijn waardebonnen die beschikbaar worden gesteld door Jan Borst van de gelijknamige cafetaria in Wezep. Elke dag dat het geluid niet geraden wordt, doet Jan er een bon twv vijf euro bij.

Willem had het zijn luisteraars flink moeilijk gemaakt en ondanks dat hij regelmatig een aanwijzing gaf, werd het geluid maar niet herkend. Tot deze donderdag. Mevrouw Rijkje Boerman uit Wezep belde en gaf door dat het zou gaan om het rijden in een auto. Rijkje: 'Ik had al een paar keer meegedaan, maar steeds bleek mijn genoemde oplossing niet goed te zijn. Na nog eens goed de aanwijzingen beluisterd te hebben, kwam ik met het idee dat het om een rijdende auto zou gaan.'

Gelukkig voor Rijkje bleek zij het bij het rechte eind te hebben en mocht zij de felicitaties ontvangen van Willem van den Beld. Vanmiddag kwamen daar de gewonnen bonnen bij die zij uit handen van Jan Borst mocht ontvangen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment