vls

WEZEP - Het is al weer vijf jaar geleden dat de vLS Band uit Wezep heeft deelgenomen aan Taptoe Groningen. Dit is dan ook mede de aanleiding, voor de organisatie, deze band weer eens uit te nodigen voor de 24e editie van Taptoe Groningen. De vLS band is een show- en drumfanfare die al geruime tijd op hoog niveau musiceert. Hun enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar, gaan voor prestatie en gezelligheid. De vLS band is regelmatig te zien tijdens optochten, parades, taptoes en concoursen in binnen- en buitenland.

Met de keuze van hun muziek en show willen zij een groot publiek verrassen. Zij kiezen dan ook voor moderne muziek en vernieuwende elementen. Dat brengen zij met hun band op een stijlvolle manier. Want ook dat is waar zij voor staan. Hun show 'Wicked', is daar een goed voorbeeld van. Ook deze  show bevat deze kenmerken. Op die manier werken zij aan het behoud van hun toppositie onder de showbands.

Wicked gaat over twee jonge heksen in opleiding, Glinda en Elphaba. Zij ontmoeten elkaar op de 'Shiz Universiteit'. De eerste kennismaking verloopt niet zo soepel en het is tussen Glinda en Elphaba haat en nijd. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment