WEZEP - De komende maanden zullen in het nieuwe Veldheem in Wezep steeds meer bewoners hun intrek gaan nemen. Hier wonen straks clienten van Careander en Viattence. Een mix van bewoners met een verstandelijke beperking (Careander) en ouderen met dementie of lichamelijke klachten als gevolg van het ouder worden. Zij zullen gezamenlijk gebruik gaan maken van De Ontmoeting, een ontmoetingsruimte midden in het pand bij de gezamenlijke entree. In deze ruimte is een keuken aanwezig, maar verdere aankleding ontbreekt nog om het tot een echt gezellige ontmoetingsruimte te maken. Hiervoor roepen beide organisaties uw hulp in.

De Ontmoeting moet een ruimte worden waar verschillende generaties, bewoners van Veldheem, bewoners uit de wijk en vrijwilligers en mantelzorgers elkaar gaan treffen. Samen activiteiten organiseren en hiermee sociale contacten onderhouden en uitbouwen, het sociale netwerk verder uit te bouwen en alle inwoners van de wijk met elkaar te verbinden is het doel. Denk aan gezellige koffieochtenden, knutselmiddagen, een computerclubje, kaarten, gezelschapsspellen, samen voetbal kijken etc, etc.

Wat is nodig om dit te realiseren:

- meubilair, het liefst 5 dezelfde tafels en 20 stoelen

- enkele grote planten in de ruimte

- accessoires

- .........

Of een bijdrage in geld, zodat dergelijk zaken zelf aangeschaft kan worden.

Wat zou u kunnen bijdragen om dit te realiseren? Heeft u wellicht meubilair over of levert uw organisatie ieder jaar een bijdrage aan een goed doel? Denk dan eens aan De Ontmoeting.

Kunt u helpen? Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met Careander, Kristine Petersen via tel. 06 - 23741284 of e-mail k.petersen@careander.nl of Liesbeth den Ouden via teamleiderwezep@viattence.nl

Wilt u eerst eens komen kijken? Dat kan, maak dan even een afspraak en u krijgt een rondleiding.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment