(advertentie)

WEZEP - WHC gaat zaterdag op bezoek bij koploper DVS'33 uit Ermelo. Eerder dit seizoen gingen de blauwwitten in eigen huis met 1-4 onderuit tegen DVS'33. WHC beeindigde het duel met 9 man Eerst moest Raoul Jessurun al snel met een rode kaart naar de kant. Later kwam daar in de tweede helft nog een rode kaart voor Caleb Rahajaän. Man van de wedstrijd bij de Ermeloërs was Maurice de Ruiter met 3 doelpunten.

 Maurice de Ruiter is dan ook de topscorer van DVS'33 met 19 doelpunten. Gevolgd door Daniël van Werven en Christian van de Kamp met ieder 8 doelpunten. In de aanloop van het seizoen 2014-2015 speelden DVS'33 en WHC ook al tegen elkaar in Putten voor de Veluewcup. Na een 2-2 ruststand werd het uiteindelijk 8-4 in het voordeel van DVS'33.

DVS'33 gaat de strijd om de titel aan met Harkemase Boys en Excelsior'31 DVS'33 verloor dit seizoen maar één keer in eigen huis en dat was tegen Flevo Boys (0-1) Voor de rest werden alle andere 8 thuiswedstrijden gewonnen. Het doelsaldo spreekt boekdelen 29 - 9.

DVS'33 werd op dinsdag 10 maart in de achtste finale van de KNVB districtbeker Oost in Haaksbergen uit geschakeld door de reserves van HSC’21. Ondanks dat men nog op een voorsprong kwam door een doelpunt van Mike Ahrens 0-1 gingen de Ermeloërs verrassend onderuit met 3-1. Afgelopen zaterdag kwam DVS'33 niet in actie tijdens de inhaalronde. De wedstrijd tussen DVS'33 en SVZW was op zaterdag 31 janauri de enige wedstrijd die doorging. Door een treffer van Mike Ahrens in de blessuretijd won DVS'33 met 2-1.

In de strijd om de titel in de zaterdaghoofdklasse C kan DVS'33 zich misstap veroorloven. De concurrenten Harkemase Boys en Excelsior'31 verkeren in uitstekende vorm en wisten in tegenstelling tot DVS'33 zich wel te plaatsen voor de kwartfinales van het bekertoernooi respectievelijf de districten Oost en Noord.

WHC mengt zich na de 2 overwinningen op rij tegen Flevo Boys en VVOG weer nadrukkelijk in de strijd om lijfsbehoud in de zaterdaghoofdklasse C. De spelers van WHC trainer André Blom hebben zich de afgelopen wedstrijden als blauwwitte leeuwen in de strijd geworpen. De Wezeper vechtjassenmentaliteit is weer van stal gehaald en vanaf minuut 1 wordt er gespeeld met een grote passie, inzet en strijd. WHC speelt ook nog tegen de andere kandidaten in de strijd om de titel namelijk Harkemase Boys en Excelsior'31. Daarnaast speelt WHC nog tegen de naaste concurrenten in de strijd om de onderste plaatsen AZSV, WVF en Staphorst. Op de slotdag, op zaterdag 9 mei , speelt WHC tegen ACV.

De wedstrijd tussen DVS'33 en WHC wordt gespeeld op het kunstgrasveld aan de Sportlaan in Ermelo. Het duel staat o.l.v. Dhr. B.J Fikkert uit Hellendoorn. Hij floot dit seizoen tot nu toe 4 duels in de zaterdaghoofdklasse en gaf daarin 13 gele kaarten. De aftrap is om 14.30 uur