(advertentie)

'T LOO - Op zaterdag 17 oktober a.s. staat het hondensportevenement “De Oldebroeker Bokaal” weer bij VDH kringgroep Oldebroek e.o. op het programma. Ook deze aflevering van de jaarlijkse africhtingwedstrijd belooft een spannend spektakel te worden. Er hebben zich 19 combinaties ingeschreven.

Kringgroep Oldebroek wordt vertegenwoordigd door 4 leden die gaan proberen de bokaal in Oldebroek te houden. Peter van de Pol met Ilko von der Schulstrasse, Henk Mulder met Rapper vom Sennertal, Ada Witteveen met Boyca van Euroheim en Corry van de Pol met Darek van het Huttendarp hebben de laatste tijd extra hard getraind en “staan op scherp”.

Er wordt gestreden op drie onderdelen, te weten het speuren, het appèl (gehoorzaamheidsprogramma) en natuurlijk het altijd weer spectaculaire pakwerk.

Een bezoekje aan dit evenement is zeker de moeite waard. Vanaf 08.00uur tot ±16.00uur uur zijn de verrichtingen van de deelnemers te volgen op het terrein van VDH kringgroep Oldebroek e.o. aan de Vreeweg 67², 't Loo. U bent van harte welkom. Een duidelijke routebeschrijving en overige informatie vindt u op de website, www.kgpoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment