(advertentie)

oranjerock

OLDEBROEK – Voor de 4e keer organiseert de Oranjevereniging Oldebroek Oranjerock. Zaterdagavond 25 april vanaf 20.30 in het Kulturhus De Talter in Oldebroek. Met dit jaar een nieuwe band op het podium. Dit jaar treden op: 

 HE OLD PANTS, BROOKS en DEFINITION OF MADMEN

The Old Pants is een 6 mans formatie met Dick Kroes op drums, Raymond Goudbeek op toeten, Gert Brouwer zang, Bert Jan van Dieren en Jos van ‘t Ende op gitaar en Marcel Kalishoek op bas. vindt haar oorsprong in de maandelijkse jamsessies in Oldebroek. Het repertoire bestaat uit een zorgvuldig gekozen selectie, van covers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en dan niet de meest voor de hand liggende nummers. Dit alles in geheel eigen stijl.

Brooks is een inmiddels meer dan 6 jaar bestaande rockband uit Oldebroek. De band bestaat uit Waisca Faber, zang, gitaar, Hammond en mondharmonica, Martijn Faber op gitaar, Ferdie van Olst op drums en Gerrit Wessels op basgitaar. De band speelt covers van de bekende rockbands uit de jaren 70, 80 en 90 waarbij er vaak een eigen “Brooks” sausje aan toegevoegd wordt.

Definition of Madmen is een nieuwe band uit onze regio. De muziek van Definition of Madmen kan het best omschreven worden als een originele combinatie van hardrock, stonerrock en psychedelic rock. Voor de kenners zijn invloeden van bands als Black Sabbath, Queens of the Stone Age, Led Zeppelin en Soundgarden hoorbaar.

De band bracht op 5 oktober jongstleden haar debuutalbum Evil Lullabies uit, dat is geproduceerd door Marco Hovius, songwriter en zanger-gitarist van de band 16Down. Mick Hup op gitaar en vocals, Theo Thumper op drums, Rob van de Broek op bas en Mathijs Gaspar op gitaar.

We verwachten weer op een mooie stevige Rockavond neer te zetten. De zaal is open vanaf 20:30 in het Kulturhus aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek, om 21.00 wordt de aftrap gegeven. Entrée t/m 17 jaar € 5,=, vanaf 18+ jaar € 7,50.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment