(advertentie)

Clubman 2016 Henk Vaessen

WEZEP - Henk Vaessen uit Wezep heeft tijdens de jaarlijkse sportverkiezingsavond de erepenning van de gemeente Oldebroek ontvangen. Namens het college ontving hij de erepenning en oorkonde uit handen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn. De gemeente reikt de erepenning uit aan personen of organisaties die zich gedurende lange tijd op bijzondere wijze hebben ingezet voor de plaatselijke gemeenschap.

Stichting Sportverkiezing gemeente Oldebroek
Traditioneel zet Stichting Sportverkiezing gemeente Oldebroek op de laatste vrijdag van januari de lokale sportwereld in het zonnetje. Er zijn diverse prijzen voor individuele sporters en sportploegen. Daarnaast kunnen sportverenigingen ook kandidaten voordragen als clubman/clubvrouw van het jaar. Dit zijn meestal vrijwilligers die zich al jarenlang verdienstelijk maken binnen de sportvereniging en zich onderscheiden van de vele andere vrijwilligers. Uit meerdere kandidaten heeft Stichting Sportverkiezing de 59-jarige Henk Vaessen voorgedragen als Clubman 2016. Hij is door rijvereniging De Heuvelruiters uit Wezep genomineerd wegens zijn grote verdiensten voor de club. Hij is al ruim 30 jaar als vrijwilliger actief voor deze vereniging.

Erepenning
Sinds de Sportverkiezing 2014 krijgt de clubman of clubvrouw van het jaar ook de erepenning van de gemeente Oldebroek. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Henk Vaessen is iemand die op de achtergrond veel vrijwilligerstaken verricht. Een man die voor De Heuvelruiters al vele jaren van onschatbare waarde is. Daarmee is hij een voorbeeld voor anderen”.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment