Proaten 'n Rondrie'n

Kalender
Evenementen
Datum
25 juli 2020

Beschrijving

P en R

DOORNSPIJK- Even helemaal klaar met de restricties van een leuk familie-uitje als gevolg van het coronavirus? Meld je dan nu aan voor een coronaproof autopuzzeltocht gezellig met je partner of gezin. Onderweg zijn er leuke opdrachten voor jong en oud. Met elkaar in de auto, al navigerend en puzzelend door de bossen en heide van de Veluwe. Ga er samen even lekker op uit! Onderweg is er voldoende mogelijkheid om te stoppen en de bossen of heide te verkennen. De tocht is ongeveer 110 kilometer lang en brengt je op plekjes op de Veluwe waar je wellicht nog nooit bent geweest.

De kosten zijn €15,- per auto en voor onderweg krijg je wat te eten en te drinken mee. Daarnaast krijg je na afloop de mogelijkheid om een lekker broodje hamburger te kopen.

Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de regels die vanuit het RIVM gesteld zijn. Dit houdt onder andere in dat alles veilig en comfortabel in je auto aangereikt wordt, middels een drive-thru.

Om de toestroom te kunnen beheersen is opgave vooraf verplicht. Dit kan via svoz@dsv61.nl of via 06 14 51 45 89. Na je opgave ontvang je van ons een instructie met de aanrijroute.

Datum: 25 juli

Start: 10:00-11:00 vanaf Sportpark De Haere

Uiterlijke binnenkomst: 17:00