WEZEP - Op 15 maart aanstaande wordt er een speciale dienst gehouden in GKV Noorderlicht aan de Mariënrade 1 in Wezep. Aanvangstijd van deze dienst is 14.30 uur en voorganger is ds. H. Slotman. Het thema van de dienst is: ‘Beloofd is Beloofd!’, gebaseerd op 2 Samuel 9: 1-13 over Mefiboset. Muzikale medewerking aan deze dienst wordt verleend door kinderkoor ‘Color Kids’ o.l.v. Diana van Pijkeren en Femke Douw.

Deze dienst is met name gericht op onze broeders en zusters met een verstandelijke beperking en/of mensen met een concentratieprobleem. Zo wordt de preek op eenvoudige wijze uitgelegd, wordt er gebruik gemaakt van visuele hulpmiddelen en zullen er bekende (kinder)liederen gezongen worden. Tijdens de dienst mogen de kinderen meedoen met kleine instrumentjes (tamboerijn, triangel, sambaballen, etc.). Dus als u thuis een instrumentje heeft, neem dat dan gerust mee.

Na afloop van de dienst is er gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken met iets lekkers erbij. Tijdens de dienst is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de crèche.

Mocht het zo zijn dat u vooraf meer informatie wilt hebben om uw kind beter te kunnen voorbereiden op wat er gaat gebeuren, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

De werkgroep van deze dienst hoopt samen met u op een fijne dienst samen tot eer van God!