energie boost

Welkom! Mijn naam is Pierre Schoonhoven, ik ben wandelcoach en wil jullie een positief geluid laten horen. Deze keer gaat het positieve geluid over energieboosts. Zo in de donkere wintermaanden kunnen we allemaal af en toe wel wat energie gebruiken. Ik ga hier nu wat dieper op in. Ik leg uit wat energieboosts zijn, hoe je ze kunt inplannen en hoe je het toepast. Pak pen en papier en schrijf drie dingen op die jou energie geven en waar je echt blij van wordt. Echt Zorg ervoor dat het dingen zijn die binnen handbereik zijn. Het moeten boosts zijn die je dagelijks en zo goed als overal kan doen en bereiken. Heb je de energieboostst op papier? Hang ze op de koelkast, het prikbord of de spiegel.

Energyboosts inplannen betekent tijd vrij maken. Ik noem het ‘tijd vrij maken’ even bewust. Want het is heel vaak de reden waarom we niet met onze energyboosts aan de slag gaan. Plan jouw boosts de komende vier weken alle drie vier keer in in je agenda. Onder geen beding doe je daar concessies aan de komende vier weken. Het is jouw energie! Je agenda is voor dat moment al gevuld ook al komen er verzoeken voor afspraken binnen.

Na die vier weken heb je welgeteld 12 energieboosts gehad en ik durf je te verzekeren als je aan de slag bent geweest met echt belangrijke energieboosts je die moeiteloos na die maand doet

Samenvattend: Schrijf 3 energieboosts op, plan elke boosts de komende vier weken 4 keer in en doe je het vol overtuiging dan zullen de boosts onderdeel worden van je dagelijkse leven.

Ik wens je ontzettend veel plezier met je energieboosts.

Tot het volgende positieve geluid!