afbeelding thias

Ik weet niet zo goed waar ik deze week over moet schrijven. Ik heb geen zin om het over de verkiezingen te hebben. Jullie hebben gekozen wat jullie wilde kiezen. Tenminste dat hoop ik. En het is maar een geluk dat de PVV niet de grootste partij is geworden. Dan kunnen ze tenminste gewoon in de oppositie blijven schreeuwen en niets bereiken. Maar goed waar moet ik het dan over hebben. Als ik eerlijk ben is mijn hoofd op het moment druk bezig met andere dingen. Die voor de wereld/gemeente niet zo interessant zijn, maar voor mij wel. Hoewel. Een deel is wel interessant.

Ik ben afgelopen week begonnen met het schrijven over mijn verleden. Als 9 jarig jongetje kwam ik in een crisisopvang terecht en daarna in een internaat. En dat was op z’n zachtst gezegd geen pretje. Al jaren heb ik erover zitten denken of ik hierover moest gaan schrijven. Maar het is er nooit van gekomen. De laatste tijd ben ik echter zelf meer aan het schrijven, waardoor je makkelijker de stap zet om te schrijven over dingen waar je eerder niet over wilde beginnen. Deze week heb ik dus voor het eerst een blog geschreven over die periode. Slechts een introductie. Er is zoveel gebeurt in een jaar en drie maanden, dat het niet in een post te beschrijven is.

Maar goed zo doende graaf ik wel allemaal herinneringen op die ik lang verdrongen heb, of achter gehouden heb. Wat er automatisch voor zorgt dat zulke herinneringen wat langer rond zwerven door mijn hoofd dan normaal. Wat er dus automatisch voor zorgt dat er niet veel ruimte over is om over wereldse zaken als honger, geld en de onvermijdelijke ondergang van de mensheid over is. Daarom zou het kunnen dat de frequentie waarin columns verschijnen omlaag gaat. Daar tegenover staat wel dat je op mijn eigen site een zeer persoonlijk verhaal te lezen krijgt. De introductie post vind je hier.

Ik stop dus niet. Niet meteen in paniek raken. Ik ga wat minder columns schrijven. Naast alle dingen die door mijn hoofd spoken, merk ik de afgelopen weken namelijk ook dat het moeilijker wordt om onderwerpen te verzinnen. En dan krijg je van die columns zoals deze, waar je geen steek wijzer van wordt maar wel mooi een minuut of vijf aan verspilt. Goed. Bedankt voor het lezen de afgelopen weken en tot gauw!

Facebook: http://fb.com/ThiasEsseboom
Twitter: http://twitter.com/ThiasEsseboom
Instagram: http://instagram.com/ThiasEsseboom
Web: http://thias.nl

Aankomende woensdag is Thias Esseboom weer op LocoFM te horen met zijn programma Midweek Break vanaf 19.00 uur, direct na Rondje Politiek.