Online Pietengym

Kalender
Sport en beweging
Datum
25 november 2020

Beschrijving

thumbnail Flyer online Pietengym

OLDEBROEK - Na het succes van de Online Koningsspelen in het voorjaar, organiseert het team van Goed Bezig Oldebroek op woensdag 25 november Online Pietengym. Vanwege de coronamaatregelen kan de reguliere Pietengym in Wezep en Oldebroek niet doorgaan. Vandaar dat kinderen dit jaar thuis kunnen deelnemen door de live-uitzending van Goed Bezig Oldebroek te volgen.

Alle kinderen in groep 1 t/m 4 zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met de Online Pietengym. Het programma is te volgen via het YouTube-kanaal van Goed Bezig Oldebroek. In het programma is onder andere ruimte voor mandarijnen mikken, een sinterklaasquiz, knutselen en Dansschool Bruinewoud verzorgt een pietendans. Ook hebben de buurtsportcoaches een paar leuke uitdagingen voor de kinderen.

Meer informatie en meedoen

De Online Pietengym is op 25 november vanaf 15:00 uur te volgen via youtube.com/goedbezigoldebroek. Inschrijven kan via www.goedbezigoldebroek.nl. Alle inschrijvers ontvangen een persoonlijk Pietendiploma. Op onze website vind je ook meer informatie en binnenkort de materialenlijst om te zien wat je bij de hand moet hebben.