Open dag Amptmeijer Badminton ’80

Kalender
Sport en beweging
Datum
23 september 2020

Beschrijving

BADMINTON

WEZEP – Amptmeijer Badminton ’80 organiseert tijdens de Nationale Sportweek een Open Dag!  De vereniging nodigt je uit om ook te komen en kennis te maken met de sport badminton op woensdag 23 september. Deelname is geheel gratis. Er zijn op deze dag diverse mogelijkheden om te komen badmintonnen. Zo is er Sport Overdag van 9.00 tot 11.00 uur voor iedereen die ouder is dan 18 jaar (gemiddelde leeftijd van de groep ligt zo rond de 50 jaar). Ook ’s avonds is er voor volwassenen de mogelijkheid om te komen tussen 19.30 en 21.00 uur. De jeugd van circa 6 tot 18 jaar is welkom op de avond van 18.00 tot 19.30 uur (de jongste groep stopt al om 19.00 uur).


Iedereen is deze dag welkom bij Amptmeijer Badminton ’80! Of je nu geen, een beetje of veel ervaring hebt, je bent van harte welkom. Het doel is juist dat jij de sport leert kennen tijdens een gezellig sportmoment. De vereniging heeft rackets en shuttles in bruikleen. Bij de jeugd kun je zo meedoen en leer je de eerste basisvaardigheden Ook volwassenen kunnen zo instromen, hier word je door de eigen leden wegwijs gemaakt en zij helpen je met de techniek en andere vaardigheden. 

Amptmeijer Badminton ’80 is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Er wordt speeltijd aangeboden voor jong en oud, recreanten en competitiespelers. Er is altijd een groep waar je bij kunt aansluiten.

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen.

Er geldt nu een speciale actie. Je kunt naar aanleiding van deze Open Dag nog twee keer gratis komen spelen. Als je vervolgens lid wordt, krijg je een gratis eigen racket aangeboden!

Voor meer informatie kun je terecht op: www.amptmeijerbadminton80.nl.