(advertentie)

OOSTERWOLDE - Zaterdag 29 november 2014 is de parkeerplaats van sportpark De Heughte de plek waar iedere bezoeker van het sportpark een gratis fietscheck kan laten uitvoeren. De fietscheck zal worden gedaan door Dickhof Rijwielen, een erkend fietsenmaker met een regio overstijgende reputatie. De fietscheck is gratis, wanneer er reparaties nodig zijn ontvangt de fietser een kortingsbon van Dickhof Rijwielen waarmee hij/zij de reparatie op een later moment uit kan laten voeren.

Nu de dagen korter zijn en daarmee meer fietsers zich in het donker van en naar het sportpark bewegen, is zichtbaarheid en veiligheid van essentieel belang. Sportpark de Heughte kan zich zowel doordeweeks als in het weekend altijd verheugen op veel fietsende bezoekers; voor VSCO’61 is het dan ook belangrijk om de veiligheid op de weg zoveel mogelijk te stimuleren.

Hiervoor is dit initiatief in samenwerking met Dickhof Rijwielen uit Oosterwolde opgezet. Dickhof Rijwielen is hiervoor de ideale partner. Dickhof Rijwielen bestaat ruim 30 jaar en heeft 4 vestigingen in de regio. Daarnaast zijn ze een erkend servicecenter van Shimano, Campagnolo, SRAM en Mavic. Echter beperken zij zich niet tot deze merken. Klanten kunnen bij Dickhof Rijwielen terecht voor verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte stads- en kinderfietsen, race, ATB en elektrische fietsen.

Met winkels in Oosterwolde, Oldebroek, Wezep en ’t Harde vervullen ze een soortgelijke regionale functie als VSCO’61. De bezoekers van het sportpark kunnen bij eventuele reparaties dan ook vaak naar de lokale vestiging van Dickhof Rijwielen om deze uit te laten voeren.

Zaterdag 29 november 2014 zal Dickhof Rijwielen van 09.00 uur tot 14.30 uur met een tent aanwezig zijn op de parkeerplaats bij de hoofdingang van sportpark de Heughte. Elke bezoeker van het sportpark kan dan een gratis fietscheck uit laten voeren. Wanneer er een reparatie aan te pas moet komen ontvangt de fietser een kortingsbon van Dickhof Rijwielen waarmee hij/zij op een gewenst moment de reparatie uit kan laten voeren tegen een gereduceerd tarief.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment