Rabo Recordwedstrijden

Kalender
Sport en beweging
Datum
19 september 2018

Beschrijving

Woensdagavond 19 september, Lambert Dijkslag Atletiekbaan Heerde

Half september; de vakanties zijn voor de meesten al even achter de rug, er is al weer een tijdje lekker getraind, een prima periode om een snelle tijd op de klok te zetten. Misschien zit er een persoonlijk record in, misschien wel een clubrecord of zelfs een baanrecord. We proberen de omstandigheden voor je te creëren waarbij dat mogelijk is. Het weer hebben we niet in de hand, maar we verwachten wel een sterk deelnemersveld waarbij je elkaar naar een mooie tijd kunt stuwen.    

 Programma:
 - 19.00 uur: 1500 meter junioren van 13 – 18 jaar
 - 19.30 uur: 1500 meter mannen / vrouwen
 - 20.00 uur: 5000 meter mannen / vrouwen

Deze loopavond is bedoeld voor alle lopers, je hoeft geen geoefende baanloper te zijn. Er wordt gelopen in series waarbij de snelste serie het laatst van start gaat. De series worden dus ingedeeld naar tijd. 

Prijzenpot
Er is een aantrekkeljke prijzenpot voor deze avond. Er zijn geldprijzen voor de winnaars in verschillende categorieën én er staan bonussen op het verbeteren van een baanrecord (prijzenschema volgt)

Speciale trainingsavonden
Bij De Gemzen zullen de dinsdagavonden 29 augustus, 5 september en 12 september in het teken staan van de loopavond van 19 september. Zo kun je hier gericht naar toe werken. Deze trainingen beginnen om 19.30 uur.

Voor meer informatie over deze loopavond of over de speciale trainingsavonden; mail naar wim.potjes@ziggo.nl