Run for Joyce

Kalender
Sport en beweging
Datum
21 september 2018

Beschrijving

OOSTERWOLDE – Hardloopevenement Run for Joyce heeft de inschrijving voor de zesde editie geopend. Het hardloopevenement wordt gehouden op vrijdagavond 21 september op de vertrouwde locatie op en rondom Sportpark De Heughte in Oosterwolde. Ook dit jaar wordt er weer gelopen om een bijdrage te leveren aan een betere toekomst van gehandicapte weeskinderen in China. Elke hardloper kan zich vanaf vrijdag 22 juni inschrijven op de website van Run for Joyce.

Vanwege de succesvolle edities van de afgelopen jaren is besloten het evenement op de gelijke succesvolle wijze door te zetten. Zo zal de start en finish weer plaats vinden op Sportpark De Heughte in Oosterwolde. Tevens wordt er weer door de kern en prachtige omgeving van Oosterwolde gelopen waarbij onder andere gelopen wordt over landgoed Morren. Het beloofd wederom een sfeervol en kwalitatief hoogwaardig evenement te worden voor zowel jong en oud. Er kan gelopen worden op de afstanden van 2,5 km, 5 km en 10 km voor volwassenen. Voor de kinderen zijn de afstanden 0,5 km en 1 km.

Overige activiteiten

Ook dit jaar is er, naast het hardlopen, weer volop vertier voor jong en oud aanwezig. Hierbij moet gedacht worden aan onder andere springkussens, schminken, ijsverkoop en is Clown Ziezo weer aanwezig om de kinderen te vermaken. Tevens zal Stichting Run for Joyce aanwezig zijn met een informatiekraam over het doel, de gehandicapte weeskinderen in nood.

Inschrijving

De kosten van deelname bij voorinschrijving van het hardloopevenement bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de kinderen. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie, kennissen, collega’s etc. Dit is zeker geen verplichting, maar bij een sponsorbedrag of extra gift bij inschrijving van minimaal 20 euro ontvangt de deelnemer als dank een professioneel Run for Joyce hardloopshirt. Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.runforjoyce.nl. Tevens is Run for Joyce te volgen op Facebook of Twitter.