Fitheidstest 55-plussers

Kalender
Sport en beweging
Datum
21 september 2018

Beschrijving

Goed Bezig Oldebroek organiseert op vrijdag 21 september een fitheidstest voor 55-plussers uit Wezep en Hattemerbroek. De test is vooral bedoeld voor wie momenteel weinig beweegt, of aan meer beweging wil doen, en wil weten hoe het met de persoonlijke fitheid is gesteld.

Woont u in Wezep of Hattemerbroek en bent u 55 jaar of ouder? Dan kunt u eind augustus een persoonlijke uitnodiging verwachten voor deze fitheidstest, die wordt gehouden in de Kamphal in Wezep. Voor inwoners van Oldebroek en omgeving werd vorig jaar een test georganiseerd.

De test wordt georganiseerd in samenwerking met SWO en De Akker fysiotherapie en met medewerking van de Gelderse Sport Federatie. Aan de hand van een aantal eenvoudige oefeningen wordt de huidige conditie gemeten en besproken. Ook wordt informatie over het sportaanbod voor 55-plussers verstrekt.

Mocht u al regelmatig bewegen dan is het niet nodig om mee te doen. Wel zou het fijn zijn als u als vrijwilliger wilt helpen op deze dag.

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Dan kunt u contact opnemen met Goed Bezig Oldebroek door een e-mail te sturen aan Krista Schakel via kschakel@oldebroek.nl. Het sportaanbod vindt u via: www.goedbezigoldebroek.nl.