(advertentie)

stbwhc

HATTEMERBROEK - De STB recreanten hebben hun eerste wedstrijd van dit seizoen met 4 - 2 gewonnen van WHC 5. Dit was tevens de eerste wedstrijd voor de recreanten in hun nieuwe tenues, welke zijn gesponsord door Outlet Wezep.Voor de wedstrijd nam bedrijfsleider Kevin Hertsenberg als dank bloemen en een attentie in ontvangst van leider Gerwin van Diepen. Na de plichtplegingen werd er om half 8 afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Bennie Stouwdam. WHC 5 begon goed aan de wedstrijd en STB had moeite om de bal rond te laten gaan.

Geheel verdiend kwam WHC 5 na een kwartier dan ook op een 0 - 1 voorsprong. STB kwam daarna beter in de wedstrijd en met een schitterend lobje zette Rene Kroes STB weer op gelijke hoogte. Vlak voor rust had WHC 5 de kans om weer op voorsprong te komen, maar een strafschop belandde hoog in het vangnet.

STB opende sterk in de 2e helft en met een van richting veranderd schot van Theo van de Brink nam STB de voorsprong. STB ging volop door en liep door 2 doelpunten van Rene Kroes uit naar een 4 - 1 voorsprong. Met een prachtige knal welke via de onderkant van de lat in het doel belandde, verkleinde WHC 5 10 minuten voor tijd de marge naar 2. WHC 5 probeerde nog dichterbij te komen, maar kwam niet verder dan een paar schoten van afstand. Zo boekte de STB recreanten hun eerste overwinning in hun nieuwe tenues en stond er een verdiende 4 - 2 overwinning op het scorebord

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment