Informatieavond “werken in de thuiszorg en dagbesteding”

Kalender
Overig
Datum
19 oktober 2021

Beschrijving

thumbnail Poster meetgreet

WEZEP  -  Op dinsdag 19 oktober en donderdag 21 oktober organiseert Viattence een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn om te werken in de thuiszorg of dagbesteding. Tijdens de avonden en Epe en Wezep wordt van 19.30 tot 21.30 uur een korte presentatie gegeven en staan de medewerkers uit het vak klaar om alle vragen te beantwoorden tijdens een Meet&Greet.


Zo lang mogelijk thuis wonen

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Ondersteuning in de thuiszorg is daarbij onmisbaar. Hulp bij het huishouden, het bieden van zorg en natuurlijk een gezellig praatje horen hierbij. Hiernaast gaan sommige thuiswonende ouderen naar een dagbestedingslocatie om hier samen met gelijkgestemden een fijne dag te beleven.

Meer (thuis)zorg collega's nodig

Met meer ouderen die thuis blijven wonen en een vergrijzing zijn er meer collega's nodig om alle (thuis)zorg op te vangen. Omdat direct solliciteren op een vacature een drempel kan zijn wanneer je nog niet helemaal zeker bent van het werken in de ouderenzorg, organiseert Viattence twee informatieavonden. Hierbij kunnen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennismaken met de ouderenzorg, de verschillende beschikbare functies en kennismaken met de medewerkers.

Meet&Greet

Op dinsdag 19 oktober vindt de informatieavond plaats in dagbestedingslocatie De Samenhof in Wezep. Op donderdag 21 oktober in Het Praathuis in Epe. Beide avonden starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Voor een goede organisatie vraagt Viattence om je voor 17 oktober in te schrijven via www.werkenbijviattence.nl/meetgreet

Viattence

Viattence biedt thuiszorg, dagbesteding, behandeling, wonen met zorg en verpleeghuiszorg aan ouderen in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. De mogelijkheden en de wens om het leven te leiden zoals de cliënt of bewoner dat wenst, staan hierbij centraal. Samen met naasten zetten zorgmedewerkers zich iedere dag in om alle ouderen een waardevolle dag te bieden.