(advertentie)

OOSTERWOLDE - Op donderdag 11 december wil boerderij op ’t Schroat in Oosterwolde een ieder laten kennismaken met deze mooie dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Tussen 14.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom op de gezellige boerderij, gelegen aan Oostendorperstraatweg 65, voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk met een kniepertje of een lekkere zelfgebakken pannenkoek. De schuur is in kerstsfeer gebracht en daar worden eigengemaakte producten verkocht. Op deze dag zullen ook andere dagbestedingsplekken van onder andere ’s Heeren Loo aanwezig zijn met de producten die zij maken.

Boerderij op ’t Schroat is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo Oost-Nederland. De mensen die hier komen, werken op en rondom de boerderij en in de winkel. Producten die u in de winkel kan kopen worden door de cliënten zelf of bij andere dagbestedingen van ’s Heeren Loo gemaakt. Daarnaast heeft dagbesteding Oosterwolde een belevingsgroep voor cliënten met een specifieke zorgvraag.

De boerderij dankt zijn naam aan het feit dat de boerderij vroeger in Oosterwolde in de volksmond de boerderij op ’t Schroat werd genoemd. De betekenis van ‘t Schroat is een smal stuk grond langs de weg waar de boerderij op gebouwd is.

Over ’s Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die het werk richting geven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment