(advertentie)

inclusief

OLDEBROEK - Vijftien gemeenteraadsleden en ondernemers uit Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Nijkerk en Putten deden op 19 november mee aan de maatjesbijeenkomst van de Inclusief Groep. De Inclusief Groep wil de raadsleden en ondernemers op die manier laten kennismaken met hun mensen die hier werken door te ze koppelen aan een maatje, meestal iemand uit hun eigen woonplaats. Het was een vervolg op een geslaagde eerste maatjesmiddag van afgelopen zomer. Raadsleden vonden het toen leuk en leerzaam. De medewerkers vonden het op hun beurt geweldig dat ze aandacht en waardering kregen voor het werk waar ze trots op zijn.

Dit keer werden er nieuwe koppels gevormd om weer andere werksoorten en ervaringen aan bod te laten komen. Ook ondernemers die een bedrijfsruimte huren bij de Inclusief Groep, hadden zich aangemeld.

In het bedrijfsrestaurant werden de maatjes aan elkaar voorgesteld. Vervolgens gingen ze samen aan de slag bij de afdelingen Verpakken/Montage, Technische Montage, Post, catering, bij de receptie en de nootjes/snoep-inpakafdeling waarbij speciale HACCP-hygiëne-voorschriften gelden.

De algemene indruk van de gasten was:

"Mooie organisatie, gemotiveerde mensen, goed om dit zo mee te maken.Het is best aanpoten om voldoende productie te maken.De sfeer tussen de mensen op de afdeling is enorm goed.Ik vond het een fantastische middag!"

Na afloop van het werkgedeelte kwam iedereen samen in het bedrijfsrestaurant. Daar was een drankje .... en heerlijke hapjes klaargemaakt door Manuel Bus en maatje Ingmar Klaassen,beide afkomstig uit Harderwijk. "Heel leuk om dit zo samen te doen. Ik wist niet dat de Inclusief Groep ook zo'n goede keuken heeft met zulke vakbekwame mensen als Ingmar".

De Inclusief Groep is sociaal ondernemer en begeleidt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Er werken circa 1.000 mensen bij de Inclusief Groep. Zie verder: www.inclusiefgroep.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de maatjesmiddagen of een volgende keer meedoen? U kunt zich hiervoor aanmelden bij de Afd. Communicatie, tel. 0341 - 274 111.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment