Inloopavond over woningbouw op huidige locatie van de Timbergroup

Kalender
Overig
Datum
25 maart 2019

Beschrijving

bouwen

OLDEBROEK - De timmerfabriek aan de Rustenburgsweg gaat verhuizen en op de bedrijfslocatie komt woningbouw. Op 25 maart wordt er een inloopavond gehouden bij de Talter, tijdstip 19.30-21.00 uur. De huidige locatie van de Timbergroup aan de Rustenburgsweg is te klein geworden voor het bedrijf en daarom gaat de timmerfabriek naar bedrijventerrein Hattemerbroek. De Timbergroup krijgt daar de beschikking over voldoende ruimte om hun corebusiness, zoals bijvoorbeeld veranda's, garages, glamping- en tuinhuisjes en mantelzorgwoningen, te maken en te showen.

Samen met de gemeente is invulling gegeven aan de achterblijvende locatie. Op het terrein met de bedrijfsbebouwing komen 6 half-vrijstaande woningen. Op het parkeerterrein tegenover de bedrijfsbebouwing komt een vrijstaande woning.

Het bouwen van de woningen past niet in het huidige bestemmingsplan en is een bestemmingsplanwijziging nodig. Het ontwerp-bestemmingsplan die de woningbouw mogelijk maakt ligt vanaf 20 maart ter visie.

De Timbergroup heeft voor het bouwen van de woningen de samenwerking gezocht en gevonden met Bouwbedrijf van den Berg. Het bouwbedrijf heeft voor de locatie prachtige woningen laten ontwikkelen. Zo kan bijvoorbeeld op de begane grond ook een ruime slaapkamer en badkamer worden gerealiseerd, dit naar gelang de wensen van de kopers.

Tijdens de inloopavond zal informatie worden gegeven over het bestemmingsplan en zullen de woningen worden gepresenteerd.