Oldebroek zet Mantelzorgers in het zonnetje

Kalender
Overig
Datum
27 oktober 2018

Beschrijving

mantelz

OLDEBROEK - Dé Dag zonder zorgen voor Mantelzorgers in de gemeente Oldebroek. Zaterdag 27 oktober 2018 van 10:00 tot 16:00 uur bij Congres- en Partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep. Mantelzorgers die elke dag hun zieke ouder, partner of kind en dat veelal naast een drukke baan of intensieve schooldag met liefde verzorgen. Al die mantelzorgers die vaak onzichtbaar en in stilte hun werk doen, worden één keer per jaar in het zonnetje gezet om hen een hart onder de riem te steken en de maatschappelijke waardering en erkenning te geven die zij verdienen. Oldebroek zet deze mantelzorgers op zaterdag 27 oktober 2018 in het zonnetje.


Van harte welkom. De dag zonder zorgen begint om 10:00 uur met de opening door Henk Beltman van Zorgbelang Gelderland. Ervaringsdeskundigen vertellen vervolgens hun verhaal. Verder is er deze dag veel ruimte voor de creatieve en gezellige workshops en natuurlijk is er tussendoor een lekkere lunch om de inwendige mensen te versterken. De workshops zijn voor alle leeftijden. Creatief bezig zijn, lekker luisteren of kijken kan tot 16:00 uur.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 20 oktober 2018! Bel of mail met de Huiskamer van Wezep, M 06 - 83988357, e-mail ruth@huiskamervanwezep.nl. Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging.