Opening nieuwe locatie Huiskamer van Wezep

Kalender
Overig
Datum
14 oktober 2017

Beschrijving

HuiskamervWezep logoblauw

WEZEP  – Op zaterdag 14 oktober wordt de nieuwe locatie van De Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16, officieel geopend. Van harte welkom tussen 14.00 en 15.30 uur. 'Wat zijn we blij! Met heel veel vrijwilligers is er gepoetst, geschrobd; kortom, heel hard gewerkt om de nieuwe locatie weer van een mooi jasje te voorzien. Trots op deze vrijwilligers en het mooie resultaat zijn we’, zeggen Liesbeth, Ina, Ruth en Hettie. De initiatiefnemers van De Huiskamer. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen.

De Huiskamer van Wezep is een kleinschalig inloophuis. Waar activiteiten worden georganiseerd en waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en zelf activiteiten kunnen starten. Voor iedereen en door iedereen die er een bijdrage wil leveren. Een plek voor jong en oud. Ontmoeten, gezellig bezig zijn, een kopje koffie drinken, formulieren invullen, een repaircafé, een handwerkcafé, enzovoort. Ook is er een vrouwenpraatgroep op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

Tegelijkertijd met de huiskamer gaat het KUNSTLOKAAL van Wezep van start. 

Kom tijdens de opening 3D tekenen in de lucht en laat je verrassen. Op www.kunstlokaalwezep.nl kunt u de activiteiten vinden die worden georganiseerd.

Op maandag is er de Strijkservice van ’s Heeren Loo. Tegen een kleine vergoeding kan het strijkgoed worden gebracht. De medewerkers van de dagbesteding zorgen ervoor dat het netjes wordt gestreken. In de Huiskamer vindt u een folder met verdere informatie..

Op zoek naar een leuk handgemaakt cadeautje? Ook hiervoor kunt u bij De Huiskamer terecht. Kijk eens bij de handgemaakte producten door mensen met een verstandelijke beperking van het dagbestedingscentrum van ’s Heeren Loo.

De Huiskamer van Wezep is nog volop in ontwikkeling. Blijf ons volgen.

Door de snelle groei is De Huiskamer van Wezep op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Interesse? Of vragen? Bel dan even met Ruth van Amerongen 06-48463818 of Hettie Schoonhoven 06-20460298.

Voor informatie kunt u ook op onze website kijken: www.huiskamervanwezep.nl.