Hulptroep FM feest al 10 jaar voor het goede doel!

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
2 maart 2018 - 3 maart 2018

Beschrijving

Poster hulptroep 2018

OOSTERWOLDE - Voor de 10e keer wordt deze week de tent weer opgebouwd voor weer een winterse editie van Hulptroep FM. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart is het weer zover! Een gezellig feest voor het goede doel in Oosterwolde en niet meer weg te denken van de jaarlijkse evenementenkalender.  Ook dit jaar hebben Jolanda Leusink en Martin Kamp weer zo'n 40 vrijwilligers kunnen mobiliseren om het Hulptroep FM evenement voor te bereiden, ieder op zijn of haar eigen gebied. Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen, maandag verrijzen de eerste contouren van de grote feesttent aan de Koemkolkweg en daarna zal in de loop van de week ook de rest van het terrein van Jan Bakker omgetoverd worden tot een waar evenemententerrein.


De feesten van Hulptroep FM staan garant voor veel gezelligheid waarmee ook nog het goede doel wordt ondersteund. Elke cent die er bij elkaar gefeest wordt gaat naar het goede doel. In de afgelopen 9 edities is er al voor € 78.388,83 bij elkaar gefeest en verdeeld onder verschillende plaatselijke doelen. Dit jaar wordt er gefeest voor de helden van Team Milla's Friends voor Ronald mc Donald, Team Daney voor Duchenne Heroes en Jesse's Wensestafette. Jesse is een oude bekende en vriend van de show. Eerder al zamelden Hulptroep mobieltjes voor hem in, zette Jesse zich in voor KWF met Toer de Dellen, Stichting Opkikker en voor de kanjerketting. En nu gaat hij aan de bak met de Wensestafette voor Make a Wish.

Uiteraard doen ze er met z'n allen weer alles aan om een record bedrag bij elkaar te feesten. Hoe?  Het is ook dit jaar weer gelukt een bomvol artiesten programma te bieden, die allemaal volledig belangeloos het podium beklimmen. 

Naast de vaste gasten is er ook weer ruimte voor oude piraten artiesten, feestzangers en aanstormend talent. Dit is oa wat Hulptroep zo uniek maakt. Op vrijdag avond kan er genoten worden van Erwin Weitering, Monica West, Jolanda ten Hoven, Silvia Swart, Stevan Bloema, Nathanael Bos, Martin Dams en Robert Pater. En op de zaterdag avond Mathias Woerdman, Remco, Maria Goosen, Duo Remix, de Molenbroeders en John Enter.

De tent gaat beide avonden om 20:00 uur open en de entree is zoals alle jaren weer gratis. Zodat zoveel mogelijk mensen een steentje bij kunnen dragen, hoe groot of klein dan ook.

Zoals van Hulptroep FM verwacht mag worden wordt alles ook weer ondersteund met een speciale radio-uitzending die aandacht besteed aan de goede doelen, de artiesten en uiteraard veel muziek. Agentschap Telecom heeft zijn medewerking weer verleend door een frequentie vrij te geven voor deze uitzending.

Al met al reden genoeg om dit gezellige feest mee te maken. Dus kom gewoon naar de Koemkolkweg in Oosterwolde, iets voor een ander doen kan haast niet leuker en makkelijker zijn dan dit. Meer info: www.hulptroepfm.nl of op de facebook pagina