Kidz doe-dag

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
17 maart 2018

Beschrijving

Foto Kidz doe dag

WEZEP - Muziek maken is een echte teamsport, zorgt voor gezelligheid en uitdaging en laat je de meest mooie plekken in Nederland en zelfs Europa zien. De van Limburg Stirum Korpsen willen daarom kinderen kennis laten maken met muziek maken en organiseert een Kidz doe-dag op 17 maart. Na het succes van vorig jaar is het geen verassing dat ze deze dag opnieuw organiseren. In hun clubgebouw hebben toen veertig kinderen samen muziek gemaakt en een leuke dag beleefd. Dit jaar is er ruimte voor nog meer kinderen om kennis te maken met muziek.


Programma

Het vernieuwde programma zal bestaan uit muzikale spelletjes, marslopen en samen muziek maken. Bij aankomst worden de ouders met kinderen uitgenodigd om rond te kijken in het clubgebouw en om een kop koffie of thee te drinken. Daarna zal de middag worden geopend met een openingsspel.

Er zullen groepen gemaakt worden zodat iedereen zo goed mogelijk mee kan doen. Vriendjes- en vriendinnetjes zullen in dezelfde groep worden opgedeeld. Aan het eind van de middag zullen de kinderen een show opvoeren voor de ouders om te laten zien wat ze hebben geleerd.

Aanmelden

De Kidz doe-dag zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart van 12:00 tot 15:00uur  in hun clubgebouw aan de Zeuven Heuvels in Wezep. Meedoen aan de Kidz dag is geheel kosteloos. Aanmelden kan via hun website: www.vlskorpsen.nl of door te mailen naar: kidzdag@vlskorpsen.nl. Tot een dag van tevoren is het mogelijk om aan te melden.