Valentijnsconcert met De Eendracht

Kalender
Muziek, dans en theater
Datum
18 februari 2017
Locatie

Beschrijving

WEZEP - Muziekvereniging De Eendracht geeft zaterdag 18 februari een Valentijnsconcert in De Kruiskerk in Wezep. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,- en zijn verkrijgbaar bij De Rivier aan de Meidoornpassage 14c in Wezep. Aan de zaal betaalt u € 7,50. Alle ingrediënten voor een ontspannen avondje uit zijn aanwezig. Vanaf 19.30 uur is er een koffiebar. Het gevarieerde programma van koraalbewerkingen, eigentijdse fanfareklanken, maar ook sfeervolle lichte muziek, staat onder leiding van dirigenten Gerben Pol en Bert Groothedde. Na afloop van het concert is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te genieten.

De Eendracht wil een maatschappelijk betrokken vereniging zijn. Om hier uitvoering aan te geven, heeft De Eendracht een ambitieus jaarprogramma 2017 opgesteld. U kunt de muzikanten van De Eendracht dit jaar regelmatig beluisteren tijdens concerten en andere uitvoeringen.

Het volgende concert ‘Blaasbazen en Mini Maestro’s’ is op 7 april met een voorstelling speciaal voor kinderen. Meer informatie kunt u lezen op www.eendrachtwezep.nl