Rondje Kunst

Kalender
Kunst en cultuur
Datum
4 augustus 2018

Beschrijving

23 km. fietsen langs ateliers, tuinen en historische buitenplaatsen. 6 Ateliers , waar kunstenaars hun werk laten zien en horen , zetten hun deuren open voor kunstliefhebbers en belangstellenden. Ook dit jaar is er weer een fietsroute voor kunstliefhebbers uitgezet door Oldebroek, Elburg en ’t Harde. Op elk willekeurig punt kan de route worden gestart. Op de zaterdag 4 augustus zijn de ateliers van 11.00 tot 17.00 uur open voor de bezoekers.

De zes atelierhouders: Geke van ’t Oever, Petra Keijl, Rita Dokter, Willem en Carla Bultman, Yvon Ekelschot en Marga en Jan Simons en de gastkunstenaars : Ingeborg Uitenbooghaardt, Valerie Simons, Gerri Raap, Marijke in den Bosch , en Didy Kanis zullen hun kunstwerken tonen en uitleg geven. Er is een schat aan kunstwerken te bewonderen van diverse materialen en diverse stijlen : schilderijen, papierkunst, beelden, sieraden, viltwerk, keramiek, foto’s en glasobjecten.

De route beschrijving is op verschillende plekken beschikbaar, o.a. bij de VVV’s, en kan ook van de website worden gedownload: www.rondjekunstnoordveluwe.nl