E-meeting in Kamperveen

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
6 februari 2022

Beschrijving

thumbnail 2022 6 februari

KAMPERVEEN  - Zondag 6 februari houdt de Gereformeerde Kerk in Kamperveen een E-meeting.  Het woord e-meeting doet vermoeden dat het om een online ontmoeting gaat, maar niets is minder waar. De E in E-meeting staat voor Everybody, dus een dienst voor iedereen, er wordt geen uitzonderingen gemaakt: iedereen is welkom! In deze ochtenddienst, die om 9.30 uur begint, gaat Daniël van Deutekom uit Arnhem voor.

Daniël is een jonge evangelist die je op straat kan tegenkomen om met je in gesprek of in gebed te gaan, een echte ‘doener’ dus. Muzikale medewerking wordt verleend door een aantal muzikanten die inmiddels bekende gezichten zijn: Ludy Bronsema, Jacques van Marle en Conny Fikse zullen het samen zingen begeleiden.

Conny Fikse: 'We willen God ontmoeten, door te leren van de woorden die Hij door de Bijbel tot ons spreekt, maar ook door gebed en zang. Na de dienst is er tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Benieuwd naar deze dienst? Kom de dienst gerust met ons meevieren! De koffie staat vanaf 9.00 uur klaar.'