De gemeente vertelt

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
21 maart 2021

Beschrijving

Gemeenteavond 24mrt2021

WEZEP  - Wat als er zorgen zijn in je gezin? Als er sprake is van depressie, verslaving, beperkingen, geaardheid, zorgen om gedrag van kinderen, zorgen om gezondheid. Hoe kan de gemeente dan om je heen staan? Wat doet het je als je de liefde en warmte van God ervaart door de gemeente heen. Een luisterend oor, een kaartje een kop koffie of een wandeling. Hoe kan je gemeente zijn in tijden van moeite en zorgen, in vreugde en verdriet, in coronatijd?


De Vredeskerk in  Wezep wil hierover met elkaar nadenken. Dit zal zijn in de ochtenddienst van zondag 21 maart 2021, die geleid zal worden door ds. I. Pauw. Ook wil men verhalen delen op de gemeenteavond op woensdag 24 maart 2021. Drie gemeenteleden zullen vertellen over hun zorgen binnen hun gezin en wat het betekent als je gedragen wordt door de gemeente, hoe waardevol dat is!

Jong en oud zijn welkom om deze dienst en avond mee te maken. Schrijf daarom deze twee data in uw/jouw agenda. In de loop van maart zal meer duidelijk komen over de vorm van deze avond, online en of in de kerk in verband met de maatregelen en mogelijkheden die de overheid geeft. Houd daarom de website van de kerk en social media in de gaten. Meer informatie komt daar op te staan.