Online Bijbelquiz

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
31 oktober 2020

Beschrijving

bijbelq

DOORNSPIJK -  Elk jaar organiseren de plaatselijke werkgroepen van het Nederlands Bijbelgenootschap de regionale Bijbelquiz, een leuke, spannende en leerzame stimulans om vertrouwd te raken met Gods Woord. In de gemeente Elburg wordt de quiz dit jaar online gehouden op zaterdagavond 31 oktober vanuit Doornspijk. Dus meedoen kan vanuit de huiskamer! Je kunt individueel meedoen, maar het is natuurlijk veel leuker om een team te vormen. Geef je op als gezin, spreek met een paar gemeenteleden af in de kerk; zelfs als je op verschillende locaties bent, kun je als whatsapp-groep een team vormen.

Voor een beperkt aantal deelnemers en groepjes tot 5 personen is het mogelijk om in de Oase in Doornspijk bij elkaar te komen, zolang de covid19 maatregelen het toelaten. Daar kan de quiz via een groot scherm gevolgd worden. Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, geef dat dan vóór 24 oktober duidelijk aan bij de aanmelding want vol =vol.

Aanmelden kan via bijbelquiz@live.nl.

De quiz is vanaf 20.00 uur te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2006-Gereformeerde-Kerk-Doornspijk/ . Wie zich heeft aangemeld, ontvangt nog instructies over het verloop van de quiz.