(advertentie)

owios de merinos

OLDEBROEK – OWIOS heeft een punt gepakt tegen koploper De Merino’s. In een boeiende wedstrijd eindigde de wedstrijd in 1-1. In de 1e helft had OWIOS de meeste kansen, maar werd er niet gescoord. In de 2e helft was De Merino’s de bovenliggende partij en kwam op voorsprong. Vlak voor tijd maakte Bennie Veldhoen gelijk en eindigde de wedstrijd in een terecht gelijkspel.

OWIOS begon furieus aan de wedstrijd en de beste kansen in de beginfase waren dan ook voor OWIOS.

Foto: Gerlien Hoogland

Reeds in de 3e minuut verscheen de geslepen aanvaller William van den Hul oog-in-oog met keeper Eddy Vink, maar helaas zat de voet van Vink in de weg. In de 5e minuut was wederom William van den Hul er vandoor aan de zijkant van het veld. Bij het terugleggen kon Cornell Balk net zijn voet niet voldoende tegen de bal zetten. Weer 2 minuten later was keeper Eddy Vink net op tijd bij de bal, voordat Cornell Balk gevaarlijk kon worden. Het eerste wapenfeit van De Merino’s vond plaats in de 15e minuut, maar doelman Matthijs Kuiper stond op zijn post. De gevaarlijke aanvallers van De Merino’s lagen aan banden bij de OWIOS-verdedigers. De mooiste actie vond plaats 5 minuten voor rust. Spits William van den Hul schoot de bal vanaf de middellijn over de voor zijn doel staande keeper Eddy Vink. Met een uiterste krachtinspanning kon keeper Eddy Vink de bal ternauwernood met de vingertoppen verwerken tot corner. Ruststand 0-0 waar er voor OWIOS veel meer in had gezeten.

In de tweede helft kwam er een ander De Merino’s uit de kleedkamer en was De Merino’s de bovenliggende partij. OWIOS werd teruggedrongen op eigen helft. Na 5 minuten legde aanvoerder Sebastiaan Klein de bal klaar voor topscoorder Prezemek Szeller, maar nochalant werd de bal overgeschoten. Nadat een goede kopkans gemist werd, gebeurde het dan toch. In de 66e minuut scoorde De Merino’s de 1-0. Een corner bleef hangen in de 16 en uiteindelijk schoot Michael Foltan hoog en droog de bal tegen de touwen. OWIOS zette alles op alles om de gelijkmaker te forceren en kwam 10 minuten voor tijd nog goed weg toen in een 3 tegen 2 situatie Mike Molenaar ging voor eigen succes. Bij het sluiten van de markt werd OWIOS toch beloond voor de goede wedstrijd. Een vrije trap op 20 meter werd onberispelijk hard binnengeschoten door Bennie Veldhoen. Sportpark Bovenmolen ontplofte en voor de 4e wedstrijd op rij bleef OWIOS ongeslagen.

Volgende week zaterdag speelt OWIOS uit tegen ESA uit Arnhem om 15.00 uur.

Opstelling OWIOS: Kuiper, Boon, Nagelhout (64. Scheffel), Snoek, Van Hooren, Mensink, Van Haagen (85. Bultman), Van ’t Hul, Balk, Veldhoen, Van den Hul

Scoreverloop
’66 – 0-1 – Michael Foltan

’90 – 1-1 – Bennie Veldhoen

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment