(advertentie)

HulstFlier2

OOSTERWOLDE - Deze week heeft het landelijk opererende bedrijf HulstFlier Installateurs uit Elburg het subsponsorschap van VSCO’61 met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden HulstFlier-directeur Gerrit Kolkman en VSCO’61 bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel de vernieuwde subsponsor-overeenkomst. Als blijk van dank en waardering werd HulstFlier Installateurs door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

HulstFlier Installateurs kent haar oorsprong in 1937, toen Harm Hulst een smederij in Elburg begon. Het installatiewerk begon toen er in 1957 een gasfabriek werd gebouwd. Met de komst in 1996 van de gedreven en ervaren Helmig Flier als compagnon werd de bedrijfsnaam veranderd van Hulst naar HulstFlier Installateurs. Inmiddels is HulstFlier uitgegroeid tot een gezonde en toonaangevende totaalinstallateur voor woning- en utiliteitsbouw, waar ruim 100 personen werkzaam zijn. In 2012 is een tweede HF-vestiging opgestart in Dordrecht, terwijl vorige maand ook een HF-vestiging in Zwolle is geopend.

HulstFlier is ook een kennisbedrijf en onderhoudt nauwe contacten en werkt samen met een aantal scholen om haar kennis en ervaring te delen. Het werken overeenkomstig de certificaten Uneto-VNI, ISO 9001, KOMO, KIWA, VCA, STEK en Gasnet garandeert de borging van professionaliteit en kwaliteit.

Ook bij VSCO’61 ervaren wij de kennis en ervaring van HulstFlier Installateurs. De aangename zakelijke relatie tussen leverancier/sponsor en club bestaat al vele jaren. Hieruitvolgend zijn beiden overeengekomen om het aflopende subsponsorcontract met drie jaar te verlengen. De officiële ondertekening van het vernieuwde contract vond deze week plaats op sportpark De Heughte. Directeur Gerrit Kolkman van HulstFlier Installateurs en VSCO’61 bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel zetten hiertoe hun handtekening onder de nieuwe sponsorovereenkomst.

De HF-directeur had ook nog een verrassing in petto door VSCO’61 de primeur te geven van de nieuwe HF-huisstijl, die momenteel wordt doorgevoerd. Gerrit Kolkman overhandigde daartoe nieuwe reclameborden in de vernieuwde huisstijl aan Jarno Kwakkel. Trots poseerden sponsor en club met de strak roodwitte reclameborden voor de camera, waarna de borden een mooie plaats kregen langs het prachtige hoofdveld van sportpark De Heughte.

Als blijk van dank en waardering werd subsponsor HulstFlier Installateurs door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

U vindt de VSCO’61-subsponsor op:

HulstFlier Installateurs Elburg
Robbertsmatenstraat 15
8081 HL Elburg
T: 0525 - 681 210
E: info@hulstflier.nl
www.hulstflier.nl

HulstFlier Installateurs Dordrecht B.V.
Aventurijn 246
3316 LB Dordrecht
T: 078 - 617 63 00
E: dordrecht@hulstflier.nl

HulstFlier Installateurs Zwolle B.V.
Gasthuisdijk 13
8041 AE Zwolle
T: 038 - 421 10 31
E: zwolle@hulstflier.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment