(advertentie)

WEZEP – Team i4audio van Badminton ’80 speelde zaterdag 29 november een uitwedstrijd tegen BC ’t Veen. De eerste wedstrijd was ook de eerste van het seizoen die met 8-0 was gewonnen dankzij vele opgaves. Het team wist dus niet goed wat ze te wachten stond. Uiteindelijk is het een 4-4 gelijkspel geworden.

De wedstrijd is gestart met de herendubbel. De heren Van Dijk en Thomassen begonnen aanvankelijk goed, maar helaas verloren zij op een gegeven moment de grip op de wedstrijd.

Een verlies in twee sets. Daarentegen is de damesdubbel is gelukkig wel gewonnen, Van Dijk en Barneveld zijn dit seizoen nog steeds ongeslagen op hun damesdubbel.

Ook de vier singles verliepen gelijk op. Gerald van Dijk verloor helaas, maar Vera van Dijk pakte wel een punt op haar single. Hopelijk kon Gerard Thomassen met zijn jarenlange badmintonervaring de tegenstander verslaan. Helaas gebeurde dat niet, Thomassen verloor zijn single in twee sets. Barneveld kon met haar damessingle de stand weer gelijk brengen. En dat gebeurde.

Met een 3-3 gelijkspel begonnen we met het spelen van de mixdubbels. Van Dijk en Van Dijk verloren in hun mixdubbel de eerste set. Gelukkig revancheerden zij zich op tijd en wonnen de tweede en derde set, waarbij zij voortreffelijk speelden in de derde set! De winst kon dus in de laatste mixdubbel worden binnengehaald, helaas gebeurde dat niet.
Thomassen en Barneveld hadden gedurende de wedstrijd weinig tegen de tegenstanders in te brengen en verloren hun wedstrijd in twee sets. Eindstand 4-4.

Momenteel staat het i4Audio team op een tweede plaats in de competitie. De koploper heeft vier punten voorsprong, een redelijk gat. Echter gaat het team nog steeds voor het kampioenschap en dat is ook zeker nog mogelijk! Komende zaterdag staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Kampen. Supporters zijn van harte welkom vanaf 13.00 uur in De Kamphal te Wezep.

Het derde team heeft thuis gewonnen van Barneveld met 5-3. Het vierde team heeft ook gewonnen met 3-5 in Dronten. Het Herenteam heeft uit verloren van Beca 2000 met 3-5. En het jeugdteam tenslotte heeft thuis ook verloren met 3-5 van Dronten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment