(advertentie)

morren

OLDEBROEK - Van 2 december 2014 tot 30 januari 2015 is er een expositie van aquarellen van Bertus Regterschot in het gemeentehuis van Oldebroek. De kunstschilder uit het naburige Oosterwolde maakt aquarellen in een realistische stijl. Steeds terugkerende onderwerpen hierin zijn historische buitenlandse plaatsen, Oosterwolde en omgeving en portretten. Op deze tentoonstelling zijn werken te zien uit diverse periodes vanaf 2005 tot heden.

Vanaf zijn jeugd is Bertus Regterschot al geïnteresseerd in kunst en kunstgeschiedenis. Dit leidde toen o.a. tot het kopiëren van oude meesters in olieverf en het maken van pentekeningen en illustraties. Nadat hij een lange tijd niets met kunst gedaan had, volgde hij begin 2003 enkele lessen aquareltechniek. Sindsdien is de aquarel zijn uitdrukkingsmiddel. Werken in opdracht komen regelmatig voor en in de afgelopen jaren zijn er diverse exposities geweest in de regio. Op de laatste Talter Cultuurprijs werd een mooie derde prijs gehaald met het werk: ‘Tuin van Monet’.

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis Oldebroek. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.bertusregterschot.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment