(advertentie)

WEZEP - De gemeente Oldebroek houdt op maandag 8 december een informatieavond over alle veranderingen in ondersteuning en zorg in de jeugdhulp en Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente krijgt er per 1 januari een fiks aantal taken bij en daarmee wijzigt er ook het een en ander voor mensen die ondersteuning krijgen. Tijdens de avond wordt over deze veranderingen in het Dorpshuis in Wezep uitleg gegeven.

De avond begint om half acht, wordt geopend door wethouder Liesbeth Vos, waarna een korte presentatie wordt gehouden over de onderwerpen jeugd en de Wmo. Daarnaast wordt er nog een aparte sessie gehouden over de veranderingen rondom het Persoonsgebonden budget. Welke veranderingen kunnen bewoners verwachten, wat blijft hetzelfde, hoe gaan gemeente en inwoners samenwerken en hoe is de overgang naar de nieuwe situatie geregeld zijn vragen die centraal staan.

Er is voldoende ruimte voor het stellen van algemene vragen. Mensen die meer willen weten over hun eigen individuele situatie kunnen die vragen na afloop van de presentaties kwijt bij de aanwezige consulenten.

De bijeenkomst is gratis te bezoeken en aanmelden vooraf is niet nodig.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment