Vering 25-jarig jubileum El Shadai

Kalender
Kerkelijk en geloof
Datum
12 oktober 2019

Beschrijving

el shadai

WEZEP - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Gospelkoor El Shaddai werd opgericht.Dit heuglijke feit wordt gevierd met een jubileumconcert op zaterdag 12 oktober. Aan dit optreden wordt medewerking verleend door Gospelkoor Grace & Glory onder leiding van Talitha Nawijn.  Het concert zal worden gehouden in het Noorderlicht, Mariënrade 1 in Wezep. Aanvang 19.45 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 5,00 en zijn te koop via de website www.elshaddai.nl en bij de voorverkoopadressen.

Oud-leden gezocht

Deze dag is er ’s middags 14.30 uur gelegenheid voor leden en oud-leden om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Het is bijna onmogelijk om alle oud-leden persoonlijk uit te nodigen. Daarom doen we een oproep aan alle oud-leden om zich aan te melden voor deze middag. Dus: bent u lid geweest van El Shaddai of kent u iemand, meldt u dan aan via gospelkoorelshaddai@gmail.com of Jan Bredewout, j.bredewout@gmail.com voor u is de Workshop gratis.

Workshop voor iedereen

Talitha Nawijn verzorgt een workshop voor iedereen die graag wil kennismaken met het zingen in een gospelkoor. Deze workshop wordt gehouden op zaterdag 12 oktober vanaf 15.30 uur. Samen met leden en oud-leden wordt zo een koor gevormd dat een aantal liederen zal instuderen. Deze liederen worden ’s avonds tijdens het concert ten gehore gebracht. Aanmelden kan via gospelkoorelshaddai@gmail.com  Inschrijven kan tot 28 september. Van de deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00. Dat is inclusief een gezamenlijke maaltijd.

Deelnemers aan de workshop ontvangen geluids- en tekstbestanden om de nummers in te studeren.