Autopuzzeltocht

Kalender
Evenementen
Datum
8 mei 2021

Beschrijving

 autopuzzelr

WEZEP - Op 8 mei 2021 zal er ’s middags een autopuzzeltocht plaatsvinden in Wezep en omgeving. De puzzeltocht wordt georganiseerd door een aantal studenten van Hogeschool Windesheim in het kader van hun opleiding AD Officemanagement. De prijs om deel te nemen is €15,00 per ticket, ieder ticket is geldig voor één auto. Bij aanvang van de puzzeltocht worden er puzzels en plattegronden uitgedeeld, die wij kunnen uitdelen dankzij de hulp van Bredewold Web.

Na afloop van de puzzeltocht worden er goodiebags uitgedeeld met dank aan PLUS Van den Hoven-Wezep. Ook krijgt iedere auto een gratis autowasbeurt bij Scheffer Wash-in Car & Truckwash Wezep.

De opbrengst van het evenement gaat naar stichting Join4Energy.

Join4Energy zet zich in voor de ontwikkeling van medicijnen en behandel-methoden voor helaas nu meestal nog fatale energiestofwisselingsziekten.

Aanmelden kan tot 3 mei 2021, via autopuzzeltochtjoin4energy@gmail.com.

Kunt u niet meedoen met de autopuzzeltocht, maar toch graag de stichting steunen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Er kan gedoneerd worden via de donatie pagina op de website (zie onderstaande link) of het kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL15RABO0152 886 141 onder vermelding van ‘autopuzzeltocht’.

Donatie website https://acties.join4energy.nl/campagnes/join4energy-ieder-kind-heeft-recht-op-energie/acties/autopuzzeltocht-omgeving-wezep/doneren