(advertentie)

WEZEP – Voor veel mensen die het de afgelopen jaren in de Kruiskerk te Wezep hebben meegemaakt is het Festival of Nine Lessons and Carols een dierbare en welkome opmaat geworden voor de viering van het Kerstfeest. Ook dit jaar wordt het Festival op zaterdagavond 20 december 2014 weer in de Kruiskerk gevierd. De oorsprong van deze mooie, sfeervolle, inhoudsvolle en muzikale samenkomst is afkomstig uit de Anglicaanse traditie.

Een selectie van negen korte bijbellezingen over de staat van de mensheid, de belofte van de Messias en de geboorte van Jezus wordt afgewisseld met kerkmuziek. Naast enkele bekende Engelse carols zullen ook veel bekende Nederlandse Kerstliederen als samenzang worden gezongen.

Aan dit Festival wordt medewerking verleend door Chr. Muziekvereniging De Eendracht o.l.v. Hendry van Loo, en organist Jan Ferdinand Hooikammer. De algehele leiding is in handen van ds. Pieterjan de Buck.

U bent van harte welkom! De toegang is vrij, bij de uitgang wordt gecollecteerd. Aanvang: 19.30 uur. Adres: Kerkweg 6 te Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment