Sinterklaas in Oldebroek

Kalender
Evenementen
Datum
23 november 2019

Beschrijving

OLDEBROEK - Sinterklaas is binnenkort weer in Nederland! Op zaterdag 23 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Oldebroek. De goedheiligman maakt een rondgang door het dorp en is daarna aanwezig bij een Pietengym in de Talter. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen zich inschrijven voor de Pietengym, bij de intocht kan iedereen aansluiten zonder aan te melden.

Intocht

Sinterklaas start zijn rondgang door Oldebroek op het Raadhuisplein. Hier zal hij vanaf 12:45 uur met een speciale kar vertrekken; ‘de Pietenexpress’. De route voert door verschillende straten van Oldebroek. Rond 13:30 uur komt hij aan bij de Talter en wordt hij feestelijk onthaald in de Rabozaal door Dirk Jan Grootkarzijn. Om 14:00 uur is de intocht afgelopen.

Pietengym

Na de intocht start om 14:15 uur de Pietengym. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen deelnemen, aanmelden is verplicht via www.goedbezigoldebroek.nl. Kinderen halen in vier rondes hun Pietendiploma. Er is dans, gym, spel en een ontmoeting met Sinterklaas.

Organisatie van de intocht en Pietengym Oldebroek is in handen van de Ondernemersvereniging Oldebroek, gymvereniging SOS en Goed Bezig Oldebroek.