Muziekbingo Oranjevereniging Hattemerbroek

Kalender
Bingo en kaarten
Datum
26 april 2021

Beschrijving

muziekbingo

HATTEMERBROEK -  Elk lid van de Oranjevereniging Hattemerbroek kan volgende week een pakketje in de bus verwachten met  daarin een gratis speelkaart voor de muziekbingo op maandag 26 april. Aanvang 19.00 uur. Deze kaart is geldig voor beide rondes. Wil je met meer kaarten spelen, dan kun je als lid voor €7.50 een set kaarten bijkopen (goed voor beide rondes). Niet leden betalen €10,-  voor een set kaarten

Je kunt het aantal kaarten wat je bij wilt kopen mailen naar koningsdaghattemerbroek@hotmail.comDeze kunnen dan op zaterdag 24 april, van 12.00 uur tot 15.00 uur worden opgehaald bij de Noord Veluwe Boys in Hattemerbroek (graag contant afrekenen bij afhaal).

App je voor én achternaam naar het  telefoonnummer dat staat op je bingokaart. Je onvangt dan de inloglink die je maandag 26 april moet gebruiken om deel te nemen.

Maandag 26 april zal DJ Gosé om 19.00 uur de avond openen om  de deelnemers alvast in feeststemming te brengen. Zorg vervolgens dat je om 19.30 uur startklaar zit in je mooiste oranje tenue! 
Tussen de rondes door zullen nog verschillende prijzen te winnen zijn.

Deze bingo wordt gehouden met inachtneming van de coronaregels en zal daarom in een speciaal ingerichte studio plaatsvinden. De avond zal tot uiterlijk 21.30 uur duren in verband met de avondklok.