(advertentie)

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen AVW ’66 uit Westervoort op het eigen sportpark Bovenmolen. De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer Z. Pouls.

Afgelopen seizoen moesten zowel OWIOS als AVW ’66 een stapje terug doen uit de 1e klasse. Maar beide degradanten hebben nog moeite om mee te draaien in de 2e klasse. AVW ’66 staat nog net op de veilige 10e positie en OWIOS volgt op 6 punten. Een belangrijk duel dus voor beide ploegen. De onderlinge duels afgelopen seizoen eindigden in 2-2 in Westervoort en een 0-3 nederlaag in Oldebroek.

Zowel AVW ’66 als OWIOS staan nog niet op de plek waar ze thuishoren. AVW ’66 heeft in totaal uit 8 wedstrijden 10 punten gepakt. Gewonnen werd er van ESA, Blauw-Geel ’55 en Renswoude en werd er gelijkgespeeld tegen Elburger SC. Afgelopen week verloor AVW ’66 met 1-0 van Hierden. Vlak na rust scoorde Hierden het doelpunt. Ondanks de druk van AVW ’66 in de 2e helft hield Hierden stand.

OWIOS heeft het op dit moment moeilijk. OWIOS staat op de laatste plaats met 4 punten uit 8 wedstrijden. OWIOS won van sv Lelystad en speelde gelijk tegen Elburger SC. Waar de eerste wedstrijden goed gespeeld en ternauwernood verloren werden, vallen de laatste wedstrijden tegen met grotere nederlagen. Afgelopen week verloor OWIOS met 6-1 van Blauw-Geel ’55. In de 8 minuten na rust werd er 3 keer gescoord door Blauw-Geel ’55 en was de wedstrijd gespeeld. Om een rol van betekenis te kunnen spelen dient OWIOS uit een ander vaatje te tappen. Vanaf het begin dient OWIOS onverzettelijkheid, enthousiasme, plezier en het heilige vuur uit te stralen om de punten op sportpark Bovenmolen te houden.

Een goed resultaat geeft OWIOS weer de aansluiting naar de middenmoot. Hopelijk kan OWIOS met hulp van de groen-witte familie de overwinning binnenhalen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment