(advertentie)

OLDEBROEK - – Op maandag 17 november zijn vertegenwoordigers van negen scholen voor voortgezet onderwijs uit Elburg, Wezep en Zwolle voor de 1e keer te gast op de ‘Timotheüsschool’ in Oldebroek. Afgelopen jaren heeft dit plaats gevonden op CNS ‘De Regenboog’ te Oldebroek. Dit initiatief wordt sinds vorig jaar in samenwerking tussen beide basisscholen vormgegeven.

Op deze avond krijgen de scholen voor voortgezet onderwijs (VO-scholen) de gelegenheid om zichzelf te presenteren en in te gaan op vragen. De doelgroep bestaat uit leerlingen uit groep 8 met hun ouders of verzorgers. De avond is ook vrij toegankelijk voor belangstellenden van andere basisscholen.

Het doel van deze bijeenkomst is algemene informatie te geven over verschillende VO-scholen. Deze info kan gebruikt worden om gericht open dagen of –avonden van VO-scholen te bezoeken.

Voor de leerlingen van groep 8 breekt binnenkort een spannende tijd aan. Ze gaan op zoek naar een andere school en in het voorjaar wacht hun de eindtoets. Met deze avond wordt de nieuwe school dichtbij gebracht, zodat de overstap gemakkelijker wordt.

De avond begint om 18.45 uur met een inloop. Daarna komen er vanaf 19.00uur verschillende inforondes door de school heen.

De ‘Timotheusschool’ staat aan de Tulpstraat 1 in Oldebroek. Om de avond goed te laten verlopen, is aanmelding een must. Dit kan door een mailtje te sturen naar het volgende emailadres: directie@timotheusschool.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment