(advertentie)

shalom

'T HARDE - Shalom, onderdeel van Careander biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking op de locatie de Veluwse Heuvel in Nunspeet. Deze locatie is onderdeel van Stichting Zorggroep NoordWest Veluwe.

De clienten van Careander werken hier zoveel mogelijk zelfstandig en assisteren bij diverse huishoudelijke werkzaamheden. Tafel dekken en voorbereidingen treffen voor de warme maaltijd voor de ouderen uit Nunspeet. Maar er is ook ruimte voor andere activiteiten, variërend van creatief tot actief. De Veluwse Heuvel en Careander zijn zich bewust van de kwetsbaarheid van elkaars doelgroepen. Het welzijn van de doelgroepen staat bovenaan.

Bijzonder is dat een aantal mensen hier werken onder begeleiding van een jobcoach. Jolande ten Brinke, jobcoach bij Careander: “Een jobcoach baan is zelfstandig werken met begeleiding op afstand. Het is fantastisch dat mensen hier op eigen niveau kunnen werken”.

Doelstelling van Careander is meer mensen met een verstandelijke beperking uit Nunspeet en omgeving aan te trekken voor dagbesteding. In het kader van de ontwikkelingen in de zorg om organisaties te bundelen, is deze samenwerking een positieve stap naar de toekomst.

Wilt u meer informatie over dit project, neem contact op de teamleider van Shalom, Steefjan Janssen 0525 65 2996. Over de voorwaarden van deelname kan het zorgloket u verder helpen, tel.nr.: 0341-467820, zorgloket@careander.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment