(advertentie)

mulligen

OLDEBROEK - Op 6 december 2014 organiseert Groencentrum 't Mulligen een wintersfeerdag! Een gezellige dag voor het hele gezin, om onder het genot van een hapje en een drankje de mooiste kerstboom uit te zoeken. Er is volop keus uit verschillende soorten, maten en prijzen kerstbomen. U kunt uw eigen boom uitzoeken en rooien. Ook is bij de vaste kweker in Duitsland prachtige Norman bomen ingekocht, mooie, grote volle bomen van A kwaliteit. Deze worden in de eerste week van december gerooid en opgehaald, zodat u een verse boom mee naar huis kunt nemen.

De kas is weer sfeervol ingericht met allerlei leuke, unieke decoratie artikelen om uw huis gezellig in te richten voor de komende feestdagen. Sfeer proeven en ideeën opdoen! Ook dit jaar verzorgen leerlingen van het Nuborgh College Oostenlicht de kinderactiviteiten. In het kader van hun praktijklessen hebben zij een knutselworkshop voorbereid en kunnen de kinderen zich door hen laten schminken. Leuk voor hen om zo bezig te zijn met school en tegelijk iets voor te bereiden wat ook echt gebruikt wordt in de praktijk.

Er zijn verschillende lokale ondernemers die hun medewerking hebben toegezegd. Bakkerij Jonker laat u proeven van de heerlijke producten die zij maken en deze kunt u ook gelijk meenemen. Bij Slager van Norel bestelt u vast uw kerstgourmetschotel en proeft u verschillende soorten worst.

U krijgt de gelegenheid om op informele wijze kennis te maken met lokale ondernemers en hun producten en tegelijkertijd die ene perfecte kerstboom uit te zoeken en te rooien uit al die duizenden bomen die er staan. Kortom: genoeg te zien, te proeven en te beleven op 6 december!

Ook door de week kunt u op het Groencentrum terecht voor de mooiste kerstbomen! Dagelijks geopend van 8.00-17.30 uur en op zaterdag van 8.00-16.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment