Koffiemoment in de Huiskamer

Kalender
Overig
Datum
28 mei 2019

Beschrijving

Samen een bakkie doen 1

WEZEP -  Naar aanleiding van de goed bezochte meedenk avond voor ouders van kinderen/jongeren met ASS en/of een verstandelijke- of lichamelijke beperking, is er op dinsdagochtend 7 en 28 mei een koffiemoment gecreëerd. Ouders van kinderen met een beperking zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten voor dit moment. Het koffiemoment is in de Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16. De inloop is van 10:00 uur tot 11:00 uur. Opgeven voor dit moment is niet nodig, het betreft een vrije inloop.

Meedenk avond

Op 21 maart jl. is er een meedenkavond georganiseerd, waarbij gekeken werd naar de vrijetijdsbesteding voor deze doelgroep. Vragen als, ‘is er genoeg te doen?’ en ‘wat zou er moeten komen?’ kwamen voorbij. Het initiatief van het koffiemoment kwam van verschillende betrokken ouders. Zij gaven aan het prettig te vinden om regelmatig met anderen te kunnen praten over, niet alleen hun kind, maar ook over andere zaken met betrekking tot de gezinssituatie. Mochten de koffiemomenten op 7 en 28 mei goed bezocht worden, dan zal er worden gekeken naar een vervolg.

Informatie

Voor meer informatie over het koffiemoment, aangepast sporten of vrijetijdsbesteding, kunt u contact opnemen met Sanne Visser (svisser@oldebroek.nl) / 038 375 86 58