(advertentie)

cropped

't HARDE - Met als motto: "Geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is" worden er op verschillende locaties in het land kampvuur-avonden georganiseerd, speciaal voor mannen. Binnen het netwerk van de 4e Musketier worden mannen actief gestimuleerd zelf een kampvuuravond te starten en om mannen uit te nodigen, daaraan deel te nemen. De aftrap van deze eerste kampvuuravond vindt plaats op donderdagavond 13 november; georganiseerd door een groepje mannen uit Elburg en omgeving. Vervolgens zijn elke 2e donderdag van de maand alle mannen vanaf 16 jaar weer welkom voor een avond met vuur, muziek, gezelligheid, vriendschap en inhoud.

Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Rondom een knapperend kampvuur vinden vaak de mooiste gesprekken plaats. Gesprekken over auto's, voetbal, succes, biertje, is er leven na de dood?, eenzaamheid, relaties, geld, problemen, geluk, God, twijfels, zekerheden etc.

Iemand zal rondom een thema kort iets vertellen, waarbij te denken valt aan boeiende, persoonlijke levensverhalen.

Het team vindt het belangrijk dat elke man zichzelf kan zijn, en in ongedwongen sfeer kan genieten wat hem wordt aangeboden en wat hij wil delen.

De avond is vrij toegankelijk. Voor parkeergelegenheid is gezorgd aan de Stadsweg, ter hoogte van de Rozenbergerweg. Let op de parkeerwachters!

Om een inschatting te maken van hoeveel mensen er komen (i.v.m. koffie e.d.) kun je je aanmelden via www.kvaelburg.nl/ of Facebook https://www.facebook.com/events/1524561411125040/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

Rozenbergerweg 1 in 't Harde

Inloop: 19.30 u. Start: 20.00 u.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment