(advertentie)

henh oliebollen

HATTEMERBROEK - Evenals de vorige jaren houdt Kleindierensportvereniging Nut en Sport uit Wezep wederom in de maand december een grote oliebollenactie. Op zaterdag 20 december 2014 van 9.00 tot 17.00 uur gaan we weer als vereniging oliebollen bakken en verkopen bij de ingang van het tuincentrum ‘GroenRijk’ in Hattemerbroek. We willen ook graag oliebollen leveren, die vooraf besteld worden (voorverkoop). Het is dan de bedoeling dat u zelf de oliebollen bij het tuincentrum aan de kraam afhaalt. Grote bestellingen bezorgen we eventueel aan huis. De oliebollen kosten € 6,50 per 10 stuks of € 0,70 per stuk. Ze zijn leverbaar met of zonder krenten!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

esa

OLDEBROEK – OWIOS heeft op een koud sportpark Rijkerswoerd gelijkgespeeld met 1-1 tegen ESA. Gezien het spelbeeld was een gelijkspel de terechte eindstand. Er had echter meer ingezeten, want OWIOS heeft veel meer kansen. Met het gelijkspel schiet OWIOS niet veel op, maar OWIOS heeft wel de 5e wedstrijd op rij afgesloten zonder nederlaag.

Lees meer >

Schrijf reactie (1 Reacties)
(advertentie)

WEZEP  Maandagavond 15 december wordt om 19.00 uur een film getoond in de Samenhof over een reis van het bestuur van Izvor naar Elles in Roemenië. U kunt gaan zien hoe Elles en Erika leven in een nog steeds arm land en hoe ze daar een weeshuis, tafeltje dekje, een hospice en een speeltuin voor het dorp opgezet hebben.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

WEZEP - Komt u gezellig  mee eten op zondag 4 januari in de Samenhof? De maaltijd kost € 6,95 per persoon. Uiterlijke aanmelddatum is maandag 22 december 2014 voor 12.00 uur bij Gerda Tichelaar, tel. 038-3763590 of 06-36445933.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

WEZEP - Afgelopen zaterdag is de 2e minioren wedstrijd gezwommen in het Berghuizerbad in Wapenveld. Een aantal zwemmers moest hier voor het eerst een 200 m. vrije slag zwemmen, wat ze uitstekend hebben doorstaan.

Deze wedstrijd was er een zeer sterk optreden van Edwin Versprille.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

OLDEBROEK - De teller van opgaves van  deelnemende teams aan het kerstvolleybaltoernooi van Blauw Wit staat al op 80%. Wil je nog meedoen, wees er dan snel bij! 

De inschrijving voor het jaarlijkse kerstvolleybaltoernooi is geopend. Dit jaar zal het toernooi worden gehouden op maandagavond 29 december in ‘Kulturhus De Talter’.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

WEZEP - Op de laatste wedstrijddag van dit kalenderjaar moest WHC het opnemen tegen hekkensluiter WVF uit Westenholte. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams gezien de plaats en het puntenaantal op de ranglijst. Voor WVF het laatste sprankje hoop. Voor WHC de kans de aansluiting met de staart groep te bewerkstelligen.

(door Wout Ramaker)

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

OLDEBROEK - Gary Hekman heeft weer een marathonwedstrijd gewonnen, zaterdag 13 december 2014 in Breda. Hiermee haalde hij voor het schaatsteam Van Werven eindelijk de eerste zege binnen dit seizoen, in de negende wedstrijd om de KPN Marathon. Hekman maakte deel uit van een sterke kopgroep van uiteindelijk vijftien rijders die al vroeg in de wedstrijd twee ronden voorsprong pakten op het peloton. In de sprint van de kopgroep liet hij vrij eenvoudig Fabio Francolini en Simon Schouten, die tweede en derde werden, achter zich. Steun kreeg Hekman vooral van de opnieuw zeer sterk rijdende teamgenoot Thom van Beek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

oekraine

HATTEM – Ook dit jaar verzorgt Stichting Oekraïne Projecten (SOP) de jaarlijkse en bekende kerstkaartenactie in de gemeente Hattem. U kunt uw kerstkaarten voor slechts € 0,40 laten bezorgen door de stichting in plaats van € 0,59 cent te betalen bij PostNL. Bovendien verdient de stichting op iedere ingeleverde kaart € 0,10 extra, omdat deze actie dit jaar wordt gesponsord door Alfa Accountants en Adviseurs te Zwolle. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project ‘Winterhulp’.

Inlevering van de kaarten is vanaf nu mogelijk bij de twee inleverpunten in Hattem.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

OOSTERWOLDE - Onze burgemeester praat met Nia over zaken die de bevolking van Oosterwolde bezig houdt. De functie van de Heerdt, de woningbouw, het Kerkpad en de burgerbegroting komen aan de orde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
(advertentie)

OLDEBROEK - Ieder kind moet kunnen sporten! Maar lang niet alle kinderen hebben gelijke kansen. Dat kan aan van alles liggen, maar nooit aan de kinderen zelf. Als het over sporten gaat, geeft het Jeugdsportfonds juist die kinderen een extra kans. Meer informatie is te vinden op de website www.jeugdsportfonds.nl

Het Jeugdsportfonds maakt het mogelijk dat ook kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen sporten bij een vereniging. Resultaat hiervan is dat ook in 2015 kinderen uit de gemeente Oldebroek kunnen sporten bij een club of vereniging via deze regeling. Dit is mooi, want het is een kans die ze anders niet zouden krijgen!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WEZEP - Dankzij meer dan 25 ondernemers uit Oldebroek en omstreken konden er tijdens het programma Weekendtime onder leiding van Hendrie van ’t Hul en Herjan Westhuis op vrijdag 12 december tussen 17:00 en 19:00 uur 5 kerstpakketten worden weggegeven aan mensen die dit om wat voor reden ook hebben verdiend. Live op de radio mochten ze hun verrassing in ontvangt nemen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kinderfeest

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

loo

't LOO - Zaterdag 13 december was de ATB piste van de ATB Vereniging Oldebroek het decor voor de zevende wedstrijd van de competitie van de Gezamenlijke Oostelijke Wielervereniging. In de meeste klassen werden verbeten duels uitgevochten niet alleen om de overwinning, maar ook direct daarachter of ergens in het middenveld. Er waren veel rijders en rijdsters afgereisd naar 't Loo voor een mooie wedstrijd en ondanks de vele regen van de afgelopen dagen lag het parcours er perfect bij.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

boni

WEZEP - De Jeugdsponsoractie van Boni Supermarkten werd afgelopen dinsdag met een groots feest in de Wagenwerkplaats in Amersfoort afgerond. Acht verenigingen uit Wezep vielen in de prijzen. Over het hele land verspreid werd een bedrag van € 200.000,- verdeeld. In totaal 291 verenigingen uit het hele Boni-gebied kwamen hier om de cheque op te halen met hun sponsorbedrag. Optredens van artiesten als de DDF Crew en Edwin van der Toolen maakten het feest compleet.

De afgelopen weken konden klanten in alle supermarkten muntjes sparen voor hun favoriete vereniging. Bij elke € 10,00,- ontving de klant een gratis sponsormunt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OOSTERWOLDE - Door de eerste thuisnederlaag tegen EFC’58 haakt VSCO’61 af in de strijd om de bovenste plaatsen. Op zich erg zuur, omdat VSCO’61 een prima wedstrijdmentaliteit aan de dag legt en ook aanspraak mag maken op meer.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
WHC - WVF 3 - 0
VSCO’61 - EFC’58 0 - 1
ESA - OWIOS 1 - 1

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WEZEP - De winkeliers op het Meidoornplein in Wezep, die vrijdag zijn getroffen door de brand, zitten niet bij de pakken neer. Slagerij Van den Berg gaat zijn producten komende week verkopen vanuit een mobiele stand, vlakbij zijn uitgebrande slagerij, en Mitra betrekt het voormalige ABN-AMRO pand. Bij Bakkerij Jonker is de schade zo goed als bijna hersteld en konden klanten vandaag al weer terecht. Wat Stout! gaat doen is nog onbekend.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

mont3

ELBURG/OLDEBROEK - Op 31 mei 2013 wisten 3 jongens in een rolstoel de top van de steile Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te bereiken met behulp van een groep leeftijdsgenoten. Alle betrokkenen boekten een enorme overwinning op zichzelf en er werd optimaal gebruik gemaakt van de kwaliteiten die in het team aanwezig waren. Het project Mont Ventoux on Wheels werd dankzij dit resultaat een ongekend succes. Een vervolg kon niet uitblijven en inmiddels is bekend dat dit er komt op 12 juni 2015.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

BoniCheque

OOSTERWOLDE - Dinsdagavond 9 september was het groot feest in de Rijtuigenloods in Amersfoort vanwege de uitreiking van de cheques inzake de Jeugdsponsoractie door Boni Supermarkten aan alle deelnemende verenigingen. Per Boni Supermarkt waren destijds 8 verenigingen uitgenodigd om aan deze actie mee te doen. VSCO’61 ontving met nog 7 andere verenigingen een uitnodiging van de Boni Supermarkt in Elburg. De jeugdsponsoractie duurde 8 weken en VSCO’61 heeft vanaf de eerste tot en met de laatste week aan kop gestaan in Elburg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)